Jobba på Gunnarsby Lanthandel

Extra personal - timanställning

Nu söker vi timpersonal till Gunnarsby Lanthandel. Vi söker en person, som förutom att arbeta i butiken som servicepersonal, tar ett aktivt eget ansvar för att butiken fungerar och utvecklas enligt styrelsens och butiksansvariges riktlinjer. Förutom de dagliga sysslor som tjänsten inbegriper – såsom varuplock, prismärkning, kassarbete och lokalvård – tror vi att du också gillar att aktivera dig i marknadsaktiviteter och genomför beställningar utifrån butiksansvarigs instruktioner.

Som person är du glad, prestigelös, serviceinriktad och ansvarstagande. Erfarenhet från butik, kassarbete och andra serviceinriktade yrken är meriterande.

Vi söker en person som vill jobba extra när behovet finns både med kort varsel såsom vid sjukdom, men även under mer hektiska tider såsom lov- och semesterperioder.

B-körkort krävs. Minimiålder 20 år, då du kommer arbeta själv under vissa pass och måste då kunna agera ombud för Systembolaget.

Lön & Tjänstgöringsgrad – timanställning. Vi är medlemmar i Svensk handel och följer gällande kollektivavtal.

Sök omgående. Vi tillsätter tjänsten när överenskommelse med rätt person kan träffas.

Skicka din ansökan bestående av personligt brev och CV till styrelsen@gunnarsbylanthandel.se

Har du ytterligare frågor angående tjänsten kan du kontakta: Sara Nordström 0924-210 10 (butiksansvarig) Monica Dalström 070-337 67 32 (personalansvarig)

Om Gunnarsby lanthandel

Gunnarsbyområdets Lanthandel och Service Ekonomiska förening har bildats för att driva lanthandel och servicefunktioner i Gunnarsbyområdet. Butiken är ansluten till en rikstäckande kedja, Menigo – Nära Dej, som står för majoriteten av livsmedelsutbudet. Detta kompletteras med lokala och ekologiska produkter samt ett anpassat sortiment av detaljhandelsvaror.

Lanthandeln renoverades och utrustades med nya inventarier under våren 2016.

Vår målsättning är att vara en hemtrevlig lanthandel, ägd av bygden, som har bra matvaror och allt annat du kan önska – god kvalité, bra priser och serviceinriktad personal.